Joro in beeld

Joro Maatinterieurs is een interieurbouwbedrijf dat zich richt op zowel architecten en particulieren als op ondernemers. Ons bedrijf, gevestigd in Purmerend, is in 1979 gestart en beschikt inmiddels over veelzijdige ervaring en vakkennis. Joro is een innovatief bedrijf dat altijd op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen en trends in onze branche. Ons team is creatief en een goede partner voor de invulling van al uw maatwerk interieurwensen.

Uniek meubelontwerp

Een uniek meubel- of interieurontwerp wordt in onze meubelmakerij op ambachtelijke wijze omgetoverd tot het maatwerk interieur dat, zelfs tot in de kleinste details, geheel door de klant zelf kán worden bepaald. De specifieke wensen voor de uitvoering, bijzondere maatvoeringen, behoeftes betreffende de gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit van het meubel bespreken we vooraf samen met u. Wij zorgen voor de juiste technische interieuroplossingen en ontwerpen/produceren te allen tijde een kwalitatief hoogwaardig product voor u.

'Wij houden van een uitdaging en staan graag voor u klaar. Wij creëren ook voor u een geheel afgestemd maatmeubel of maatinterieur!'

Bent u op zoek naar een samenwerking voor het realiseren van uw unieke droomkeuken? Of misschien voor de meest functionele garderobe of opbergkast, een kantoorunit, of voor de realisatie van uw ontworpen projectinterieur? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom om uw wensen en ideeën aan ons voor te leggen. 

 

Afspraak maken?