Bent u op zoek naar een samenwerking voor de realisatie van uw maatwerk meubel of interieur? Neem contact met ons op of bezoek onze showroom in Purmerend.
Uw wensen en behoeften wat betreft functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid, maatvoering en uitvoering vertalen wij naar een ontwerp afgestemd op uw persoonlijke maatmeubel. Wij geven advies en bespreken de juiste (technische) interieuroplossingen. 

Vrijblijvende offerte interieurontwerp

Dit eerste contact stelt ons in de gelegenheid om een kostenraming te maken voor uw interieurproject. Indien nodig werken wij eerst een ontwerp uit en sturen deze samen met onze vrijblijvende offerte naar u toe. Indien gewenst nemen wij de offerte persoonlijk met u door.

'Elke opdracht is voor ons een nieuwe uitdaging; een nieuwe samenwerking die leidt tot een uniek product!'

Opdracht en samenwerking

Bij een verdere samenwerking bespreken wij de details met u en zetten we de puntjes op de i. Er wordt een afspraak met u gemaakt om de maten op locatie op te nemen. De laatste ontwerptekening wordt gemaakt, waarna een opdrachtbevestiging wordt ondertekend. Vervolgens gaan wij aan de slag met de inkoop van materialen en de productie van het meubel of interieurproject in de meubelmakerij.

Levering en montage

Aan de hand van onze planning spreken wij met u een levertijd af (gemiddeld 8 weken na opdracht), waar wij in de productiefase naartoe werken. Na fabricage wordt met u een afspraak gemaakt voor aflevering en montage, tenzij anders overeengekomen.

Afspraak maken?