Producten

Joro Maatinterieurs staat voor een uniek ontwerp van een kwalitatief hoogwaardig product. Elk product wordt door ons vakkundige team van meubelmakers en meubelspuiters in de eigen meubelmakerij vervaardigd. Bekijk onze producten en doe inspiratie op!

Kastenwand

Kastenwand

Uw kast perfect laten aansluiten bij de inrichting van uw huis? Joro denkt graag met u mee om een kastenwand te creëren die geheel past bij uw persoonlijke stijl.

Lees meer
Keuken

Keuken

Wij verkopen geen standaard model keuken. Geen keuken in één bepaalde stijl. U bent bij ons niet gebonden aan beperkte maatvoering.

Lees meer
Garderobekast

Garderobekast

Joro werkt met duurzame materialen en garderobesystemen van goede kwaliteit. Joro is dé specialist in creatieve en vernieuwende kastideeën.

Lees meer
Badkamer

Badkamer

Voor de realisatie van een nieuwe badkamerinrichting zijn meerdere partijen nodig. Joro Maatinterieurs heeft goede relaties met een aantal ervaren tegelzetters, stukadoors en installatiebedrijven en kan u daarom uitstekend helpen.

Lees meer
Woonkamer

Woonkamer

Voor welke stijl u ook kiest, een woonkamer moet een mate van gezelligheid uitstralen. Voor het creëren van de voor u ultieme sfeer, denkt Joro Maatinterieurs graag met u mee.

Lees meer
Slaapkamer

Slaapkamer

De behoeftes voor een mooi interieur in de slaapkamer worden steeds groter. Een luxe bedombouw, gestoffeerd of een frame met ingebouwde tv-lift, een en suite badkamer, een mooie schuifdeurkast, allerlei behoeftes waar Joro Maatinterieur invulling aan kan geven.

Lees meer