Garderobekast

Joro werkt met duurzame materialen en garderobesystemen van goede kwaliteit. Joro is dé specialist in creatieve en vernieuwende kastideeën. U kunt een keuze maken uit diverse soorten kasten. Een draaideurkast is een kast die in veel huizen in Nederland is terug te vinden. Met een schuifdeurkast verliest u minder ruimte in de kamer en wordt de kamer optimaal benut. Met een vouwdeurkast zijn alle kastdelen tegelijkertijd te bereiken. Samen bepalen we welke functionaliteit en uitvoering het beste bij uw wensen aansluiten.

Inloopkast op maat
Heeft u een kamertje over? U kunt hier invulling aan geven met een op maat gemaakt kastensysteem. Het kamertje wordt zo een geweldige inloopkast. Inloopkasten zijn heel populair. Joro heeft veel ervaring met het ontwerpen en bouwen van inloopkasten. Wij maken uw kast voor u op maat, zodat deze aan uw wensen en behoeften voldoet. U kunt aangeven wat u in de inloopkast wilt opbergen. Op basis van uw wensen zorgt Joro voor een inloopkast die qua plankindeling, hanggedeeltes, laden en meer specifieke opbergsystemen optimaal voor u is.

Wilt u uw nieuwe garderobekast geheel op maat laten maken? Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 0299 43 46 77.Terug naar overzicht