Keuken

Joro Maatinterieurs maakt álles op maat. Of u nu kiest voor een klassieke keuken, een moderne of landelijke keuken, alleen een bar of eettafel, een kleine compacte keuken of juist een grote woonkeuken. Wij werken naar een prachtig resultaat van uw woonwens.

Vaak heeft u zelf al een aardig idee over de gewenste stijl en uitvoering van uw nieuwe keuken. Wij geven hier graag invulling aan. We bekijken de mogelijkheden in materiaalgebruik, maar ook bijvoorbeeld de juiste opstelling en indeling voor uw keuken. Wat vind u mooi of juist het meest functioneel?

Materiaal en afwerking keuken

In onze showroom hebben wij veel voorbeelden van materialen liggen. Materialen die u kunt gebruiken voor het uitkiezen van het binnenwerk van uw keuken. En materialen voor de keuze van uw keukenfronten. We kunnen u de diverse mogelijkheden van afwerking laten zien: lak, olie of spuitwerk. Daarnaast vindt u bij ons diverse soorten keukenbladen. Joro Maatinterieurs kan alles leveren! Dit geldt ook voor de gewenste keukenapparatuur. U bent geheel vrij in het kiezen van het gewenste merk en type apparatuur voor in uw keuken.

'Een beperkt budget? Een maatwerk keuken hoeft niet per sé een dure keuken te zijn.'

Maatwerk keuken

Bent u op zoek naar een maatwerk keuken, maar heeft u een beperkt budget? Wij kunnen u een passend voorstel doen. Wijk maken al keukens op maat vanaf € 10.000,-. Uiteraard is de prijs afhankelijk van de materiaalkeuze en de hoeveelheid systemen. Ook heel prijsbepalend is de keuze van het werkblad, de apparatuur en keukenaccessoires. Kwaliteit is bij ons prioriteit nummer 1, wel heeft u per onderdeel vele keuzemogelijkheden in diverse prijscategorieën. Zo zorgen wij ervoor dat uw keuken ook echt úw prijskaartje heeft.

Wilt u uw nieuwe keuken geheel op maat laten maken? Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 0299 43 46 77.


 

Terug naar overzicht