Interieur herenhuis Vondelpark

Een keuken met een kastenwand die op de eerste verdieping transformeert in boekenkast!

Wij zijn trots dat wij aan dit mooie interieurproject mochten meewerken. Een prachtig interieur ontworpen door Hoope Plevier Architecten. De door de architect ontworpen keuken en wandkast zijn vakkundig gemaakt door onze meubelmakers! De mooie foto's van het interieur zijn gemaakt door fotograaf Herman van Heusden, foto's die onlangs werden gepubliceerd in het tijdschrift Eigen Huis & Interieur (uitgave: 08/2018). 

De keuken heeft twee lage keukenelementen waaronder een keukeneiland. De fronten van de keuken zijn gemaakt van watervast mdf en zijdeglans in de kleur wit gespoten. De fronten zijn te openen door middel van een bovenliggende greeplijst. De laden en deuren hebben een soft-closing systeem. De keukenbladen, keukenachterwand en zijwang van het keukeneiland zijn van het materiaal Ceasarstone Calacatta Nuvo. De keuken is voorzien van luxe apparatuur en accessoires, waaronder een Boretti fornuis, een wijnklimaatkast van het merk Kuppersbusch en een driezijdige gashaard van Dru Lugo.

De wand/boekenkast is gemaakt van mdf gefineerd eiken en is afgewerkt met een blanke matte lak. De fronten van de draaideuren zijn greeploos uitgevoerd en hebben een tip-on systeem. De kast heeft aan de onderzijde een inbouw led-strip. Tevens is in de kast een afzuigunit verwerkt.

 

Terug naar overzicht