Interieurproject Amsterdam

In opdracht van Hout en Huis in Stijl hebben wij een mooi interieurproject mogen uitvoeren voor een klant in Amsterdam. De maatwerkonderdelen bestonden uit: een keuken, garderobekast, wasmachinekast, toiletmeubel en badkamermeubel.

De in moderne stijl uitgevoerde keuken heeft greeploos, mat zwart, gespoten fronten. Voor het aanrechtblad en de achterwand is gekozen voor Neolith beton, een keramieksoort welke grijs van kleur is. Het materiaal geeft de keuken een enigszins industriële uitstraling. De Fusion Square Black Quooker en de Tectonite Carbon Black spoelbak van Franke passen uitstekend in het geheel. Verder is de keuken voorzien van luxe apparatuur met o.a. een Avintage wijnklimaatkast en een Siemens inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging.

De garderobekast van de "master bedroom" heeft zijdeglans, wit gespoten, fronten. De kastfronten zijn voorzien van een zwarte greep. De garderobekast heeft een grijskleurig indeling en de kastelementen zijn verdeeld in legplanken, laden en hangroedes.

De wasmachinekast en het toiletmeubel hebben een rustiek eiken fineer uitvoering. Ook in het badkamermeubel is dit materiaal verwerkt. De kleur zwart komt in deze interieuronderdelen terug in de greep of kraan en spoelbakplug. Zowel het badkamermeubel als het toiletmeubel hebben een Alpine White LG HI-MACS spoelbak.

Terug naar overzicht