Modern landelijk interieur

Het is altijd leuk als een klant bij je terugkomt voor een nieuw maatwerk interieurproject. Dit project was zeker leuk, omdat we niet één, maar meerdere interieuronderdelen mochten vervaardigen én omdat we  samen met de klant konden verder borduren op een aantal leuke meubelconcepten.  De klant kwam namelijk binnen met een redelijk duidelijk beeld en goede ideeën voor het interieur van hun nieuw te bouwen huis. Samen hebben we deze ideeën vormgegeven en omgezet naar een ontwerp, waardoor we uiteindelijk een heel mooi eindproduct hebben kunnen realiseren.

Op de lange wand hebben we een dressoir gemaakt van Europees noten fineer. Dit prachtige lange dressoir sluit aan op de hoge kasten van de keuken. In de keuken is eveneens het Europees noten fineer verwerkt. Daarbij zijn de fronten gemaakt van mdf en zijdeglans wit gespoten. De keuken heeft twee Belgian Blue bladen en het keukeneiland heeft daarnaast ook een massief noten superprime blad. De keuken is voorzien van luxe apparatuur, waaronder stoomoven, wijnklimaatkast en Quooker.

De bureaukast, het tv-meubel en de tafel zijn in dezelfde stijl uitgevoerd. De tafel heeft onder het massieve houten blad, een stoer metaal zwart gecoat onderstel.   

 

Terug naar overzicht